کشیدن دندان عقل نوجوانان | زمان مناسب کشیدن دندان عقل

کشیدن دندان عقل

فهرست مطالب

زمان مناسب کشیدن دندان عقل چه زمانی است؟ آیا همه دندان های عقل احتیاج به کشیدن پیدا می کنند؟ ۴ دندان عقل در سنین جوانی در دهان رویش پیدا می کنند. این دندان ها فاصله بین دندانی را تنظیم نگه می دارند. در صورتی که دندان عقل کج در بیاید و یا ریشه آن به سایر دندان ها فشار وارد کند، با تشخیص دندان پزشک باید کشیده شود. همچنین اگر به صورت افقی در بیاید، ممکن است به عصب دندان ۷ آسیب وارد کرده و موجب خرابی آن شود. به این ترتیب، کشیدن آن ضروری می شود. گاهی که دندان هنوز در لثه است و یا بسیار کج در آمده، باید جراحی شود.

زمان رویش دندان عقل

دندان های عقل در نوجوانی رویش پیدا می کنند. این چهار دندان هر کدام ممکن است از سنین ۱۷ تا ۲۵ سالگی رشد کند. اما رویش زود هنگام و یا دیرهنگام آن نیز گزارش شده است. همه دندان های عقل احتیاج به کشیدن پیدا نمی کنند. اما برخی از آن ها به اعصاب سایر دندان ها فشار وارد می کند و دندانپزشک پس از رویت OPG دندان و بررسی های لازم تصمیمات لازم را اتخاذ می کند.


✅ پرکردن سطحی دندان های شیری


زمان مناسب کشیدن دندان عقل

نمی توان زمان مشخص برای همه افراد در این زمینه تعیین کرد. دندان عقل در صورتی که فضای لازم برای رشد نداشته باشد، توسط دندانپزشک و در زمان تشخیص داده شده، کشیده می شود. در صورت مشاهده عفونت و آبسه و یا درد شدید در کل فک بهتر است به دندانپرشک مراجعه کرده تا توصیه لازم مخصوص خودتان را بدانید.

مراقبت های پس از کشیدن دندان عقل

پس از کشیدن دندان گازی دندانپزشک روی دندان قرار می دهد را تا یک ساعت نگهداری کنید. سعی کنید آب دهان خود را دور نریزید و خوراکی های سرد نظیر بستنی میل کنید. در برخی اوقات که دندان عقل احتیاج به جراحی پیدا می کند، دندان پزشک لثه را بخیه زده و مراقبت های لازم از آن باید صورت بپذیرد. در صورت از بین رفتن بی حسی و احساس درد زیاد می توانید از مسکن های تجویز شده استفاده کنید اگر از داروی خاصی استفاده می کنید و یا بیماری قلبی دارید، حتما دنداپزشک را در جریان بگذارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید
نامرتبی دندان در کودکان
نامرتبی دندان در کودکان

آیا با نامرتبی دندان در کودکان آشنایی دارید؟ نامرتبی دندان کودکان نیاز به درمان دارد؟ راهکارهای درمانی لازم چگونه انجام می شود؟ آیا اقدامات درمانی در اصلاح طرح لبخند کودکان

ادامه مطلب »
ژنژیویت چیست؟

ژنژیویت یک نوع بیماری دهانی است که به علت تجمع پلاک باکتریایی روی دندان‌ ها و در ناحیه لثه به وجود می‌ آید. پلاک‌ ها، لایه‌ های نازکی از باکتری‌

ادامه مطلب »
fa_IRPersian