ترک دندان

فهرست مطالب

ترک دندان

 

دندان ها عضو بسیار محکمی از دهان هستند و به راحتی آسیب نمی بینند با این وجود باید به دندان ها رسیدگی کرد و نیز به طور مرتب چکاپ دندان انجام شود تا از آسیب ها و خطرات احتمالی جلوگیری شود.

یکی از آسیب هایی که متوجه دندان ها است ترک خوردن دندان می باشد. در این حالت دندان ممکن است در ناحیه های مختلف و به شکل های مختلفی در جای خود ترک بخورد. این ترک ممکن است در ابعاد گوناگونی باشد.

 

 

دلایل ایجاد ترک در دندان

 

       گاز زدن غذاهای سفت و بزرگ ابعاد

دندان پزشکان همیشه توصیه می کنند که از گاز زدن غذاهای سفت و محکم اجتناب کنیم و تا جای ممکن غذاهای نرم بخوریم. غذاهای سفت به دندان فشار می آورند و ممکن است باعث ترک خوردنشان شوند.

 

       خوردن مداوم غذاهای داغ و یا سرد

دمای غذایی که می خورید از اهمیت زیادی برخوردار است. سعی کنید همیشه تا متعادل شدن دمای غذا صبر کنید و سپس به خوردن و نوشیدن بپردازید. دمای غیرمتعادل به دندان ها شوک وارد می کند و ممکن است منجر به ترک خوردن دندان شود.

 

       کمبود مواد مورد نیاز بدن مانند کلسیم

اهمیت کلسیم برای سلامتی و استحکام دندان ها بر کسی پوشیده نیست. از کودکی به ما توصیه شده است تا مصرف مواد غذایی کلسیم دار و پروتئین دار را در اولویت خود بگذاریم تا دندان ها و استخوان های محکمی داشته باشیم. عدم مصرف کلسیم و دیگر مواد طبیعی می تواند منجر به ترک خوردن دندان شود.

 

       دندان قروچه

دندان قروچه نیز یکی از عوامل زمینه ساز ترک دندان است. دندان قروچه به طور معمول ریشه عصبی و ذهنی دارد و ترک کردن آن آسان نیست اما با مراجعه به یک مشاور متخصص می توانید به تدریج این عادت را ترک کنید و دندان های خود را تحت فشار نگذارید.

 

 بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان غرب تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید
پالپ دندان شیری
پالپ دندان شیری

پالپ دندان شیری (Pulp of Primary Tooth) بخش مرکزی دندان شیری است که شامل بافت همبند، رگ‌ های خونی، اعصاب و سلول‌ های مختلف است. پالپ به ‌عنوان منبع تغذیه

ادامه مطلب »