علائم درآمدن دندان نوزاد

علائم درآمدن دندان نوزاد

فهرست مطالب

علائم درآمدن دندان نوزاد

در آمدن دندان نوزاد یک مرحله مهم در رشد است که باید نسبت به آن هشیار بود. به طور کلی اولین دندان های نوزادان در سنین چهار تا هفت ماهگی خود را نشان می دهند و در می آیند. این فرایند همراه با بروز علائم و نشانه هایی در نوزادان است. اگر با این علائم آشنا نباشیم ممکن است علت آن را اشتباه در یابیم و تصور کنیم کودک بیمار است و یا خواسته ای دارد.

علائم در آمدن دندان نوزاد عبارت است از

  • میل نوزاد به گاز گرفتن: رویش دندان های نوزادان با حس خارش دهانی در آن ها همراه است. به همین دلیل کودکان شروع به گاز گرفتن می کنند تا خارش دهان خود را التیام بخشند.
  • تورم و قرمزی لثه ها: در این حالت لثه ها ورم می کنند و قرمز می شوند تا خود را برای رویش و حفاظت از دندان ها تطبیق دهند.
  • تب خفیف: هنگامی که دندان ها شروع به رشد می کنند ممکن است بعضی از نوزادان دچار تب خفیف شوند اما این تب ها نگران کننده نیستند و در مدت زمان کوتاهی وجود دارند. توجه کنید اگر تب بیش از حد طبیعی باشد به پزشک اطفال مراجعه نمایید.
  • خارج شدن بزاق از دهان: در این زمان بزاق بیشتری در دهان نوزادان ترشح می شود تا خارش و درد دهانی آن ها کاهش یابد. نوزادان نیز این بزاق را به طور مداوم از دهان خارج می کنند.
  • کاهش اشتها: درد رویش دندان منجر به کاهش اشتها آن ها می شود و ممکن است کمتر از حد معمول شیر بخورند.
  • گریه و بی قراری: نوزاد در این مدت به خاطر درد و التهاب لثه هایش گریه و بی قراری می کند. علاوه بر آن مدام بد خلقی می کند و خوابش نیز تحت تاثیر آن به هم می ریزد.

توجه کنید که این نشانه ها در اکثر کودکان وجود دارند و جای نگرانی نیست اما اگر از حد طبیعی خارج شد ضروری است به پزشک مراجعه کنید و آن را مهم بشمارید.

بهترین دندانپزشک کودکان کرج  / بهترین دندانپزشک کودکان غرب تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید