دلایل ورم کردن صورت بعد از ایمپلنت دندان

دلایل ورم کردن صورت بعد از ایمپلنت دندان

فهرست مطالب

دلایل ورم کردن صورت بعد از ایمپلنت دندان چیست؟ التهاب و ورم از واکنش‌ های طبیعی بدن در برابر آسیب ‌ها و جراحات محسوب می ‌شوند. هنگام انجام ایمپلنت دندان، دندانپزشک با ایجاد برشی در لثه، پیچ تیتانیومی را درون استخوان فک قرار می ‌دهد. این فرآیند می ‌تواند باعث تحریک بافت‌ های اطراف شده و ورم را به دنبال داشته باشد.

در این مطلب از سایت دکتر ساره نادعلی زاده بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان غرب تهران بررسی خواهیم کرد که چرا بعد از ایمپلنت، صورت متورم می ‌شود و چه اقداماتی می‌ توان برای کاهش این التهاب انجام داد. اگر قصد دارید دندانی را به روش ایمپلنت جایگزین کنید، خواندن این مقاله می ‌تواند اطلاعات مفیدی در اختیار شما بگذارد.

آیا ورم کردن صورت بعد از ایمپلنت دندان طبیعی است؟

به ‌طور کلی، ورم صورت پس از انجام ایمپلنت دندان امری طبیعی محسوب می ‌شود. این تورم و التهاب به دلیل ورود یک جسم خارجی به بدن و همچنین ایجاد برش در بافت لثه رخ می ‌دهد. در برخی موارد، این وضعیت با مقداری درد و قرمزی همراه خواهد بود.

بنابراین، اگر متوجه شدید که بخشی از صورت شما، به‌ ویژه در ناحیه ‌ای که ایمپلنت انجام شده، متورم شده است، جای نگرانی وجود ندارد. این ورم معمولا طی چند روز به‌ تدریج کاهش می ‌یابد و در نهایت از بین می‌ رود. با این ‌حال، اگر تورم یا درد باعث ناراحتی شدید شد، می ‌توانید با مشورت پزشک از داروهای ضدالتهابی برای تسکین آن استفاده کنید.

دلایل ورم کردن صورت بعد از ایمپلنت دندان

 التهاب لثه: یکی از اصلی ‌ترین علل تورم صورت پس از ایمپلنت، التهاب لثه است. همانطور که اشاره شد، این واکنش تا حدی طبیعی بوده و ناشی از پاسخ سیستم ایمنی بدن به ورود یک جسم خارجی است. هنگامی که پایه ایمپلنت در استخوان فک قرار می ‌گیرد، بدن آن را به ‌عنوان یک عامل بیگانه شناسایی کرده و با ارسال گلبول‌های سفید، سعی در مقابله با آن دارد. این فرایند موجب قرمزی و التهاب ناحیه ایمپلنت می‌ شود.

عفونت: عفونت یکی دیگر از دلایل شایع ورم صورت پس از ایمپلنت دندان است. اگر التهاب شدیدتر شده و با درد زیاد همراه باشد، بهتر است برای بررسی دقیق ‌تر به دندانپزشک مراجعه کنید. در برخی موارد، عفونت در محل ایمپلنت ایجاد می ‌شود که در این صورت پزشک با تجویز آنتی ‌بیوتیک مناسب، عفونت را کنترل خواهد کرد.

مشکلات حین جراحی: اگر جراحی ایمپلنت به ‌درستی انجام نشود، ممکن است تورم و درد لثه در روزهای بعدی کاهش پیدا نکند و حتی تشدید شود. در چنین شرایطی، بررسی‌ های مجدد توسط دندانپزشک می ‌تواند مشخص کند که آیا مشکلی در روند جراحی وجود داشته است یا خیر.

حساسیت به مواد ایمپلنت: هرچند که ایمپلنت ‌های دندانی از باکیفیت ‌ترین مواد ساخته می ‌شوند، اما در موارد نادر، برخی افراد ممکن است به فلزاتی مانند تیتانیوم حساسیت نشان دهند. این واکنش آلرژیک نیز می ‌تواند منجر به التهاب و ورم در ناحیه صورت و لثه شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

بیشتر بخوانید
روکش زیرکونیا
روکش زیرکونیا دندان شیری کودکان

روکش زیرکونیا دندان شیری کودکان یکی از درمان هایی است که دندان های شیری کودکان ممکن است به آن نیاز پیدا کند. روکش های دندان موارد استفاده گسترده ای دارد.

More
بعد از کشیدن دندان کودک
بعد از کشیدن دندان کودک چه باید کرد؟

کشیدن دندان برای اغلب کودکان یک تجربه ناخوشایند است. به دلایل مختلفی دندانپزشک کودک کشیدن دندان را توصیه می‌کند. برای مثال ممکن است دندان کودک پوسیده باشد؛ در برخی مواقع

More
extraction-children-teeth-3
کشیدن دندان شیری کودکان

کشیدن دندان شیری کودک در چه زمانی لازم است؟ آیا می دانید کشیدن زود هنگام دندان کودکان چه عوارضی ایجاد می کند؟ برخی از والدین گمان می کنند از آنجایی

More
en_USEnglish