پیوند استخوان برای ایمپلنت

پیوند استخوان برای ایمپلنت

فهرست مطالب

پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان برخی اوقات برای جبران تحلیل رفتن فک انجام می شود. پیوند استخوان در اصل یک روش جراحی سرپایی و جزئی است که برای جایگزین بافت استخوان از دست رفته در ناحیه خاصی از استخوان فک بالا یا پایین می  باشد.

در مواردی که شخص کاندید پیوند استخوان قبل از ایمپلنت می باشد به علت از دست رفتن ریشه دندان، بافت استخوان تحلیل رفته و برای قرار دادن پایه ایمپلنت بایستی از پیوند استخوان کمک گرفته شود. محلی پیوند استخوان روی آن انجام می شود به طور معمول همان ناحیه است که قرار است دندانپزشک پایه ایمپلنت را در آنجا قرار دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره در ادامه با دکتر ساره نادعلی زاده بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان در غرب تهران همراه باشید.

روش پیوند استخوان دندان چیست؟

روش پیوند استخوان، اگرچه از نظر تئوری ساده به نظر میرسد اما نیاز به مهارت و تجربه بالای ایمپلنتولوژیست دارد. این شخص باید مهارت و تخصص کافی در همه مراحل و موارد ایمپلنت را داشته باشد تا بتواند شما را به آن نتیجه ای که می خواهید برساند.

همانطور که می دانید ماهیت ایمپلنت جبران دندان های از دست رفته است و اگر فردی به هر دلیلی دندان خود را از دست داده است، میتواند با استفاده از کاشت دندان آن را جبران کند. اما گاهی وقت ها نیاز است که قبل از ایمپلنت پیوند استخوان انجام شود. برای جبران حجم استخوان فک از دست رفته دندانپزشک توصیه می کند از پیوند استخوان برای جایگزین کردن استخوان تحلیل رفته استفاده شود.

انواع پیوند استخوان در ایمپلنت دندان کدامند؟

اگر بخشی از دندان خود را از دست داده اید و تراکم استخوان شما کم می باشد معمولا روش پیوند استخوان برای ایمپلنت بهترین روش برای جبران آن است. مواد پیوند استخوان توسط کلینیک های دندانپزشکی  تهیه می شود و انواع مختلفی دارد.

  • اتوگرافت: در اینن تکنیک معمولا استخوان از بدن خود شخص گرفته شده و به فک پیوند می خود.
  • زنوگرافت: در این روش درمانی مواد مورد نیاز از یک بانک انسانی گرفته می شود.
  • آلوپلاستیک: مواد پیوند استخوان مصنوعی است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

بیشتر بخوانید
ضایعات دهانی کودکان
ضایعات دهانی کودکان

ضایعات دهانی کودکان یکی از نگرانی های عمده برای خانواده ها است. بعضی از این ضایعات به طور ژنتیکی و یک سری نیز به علت ایجاد شرایط نامناسب به وجود

More
ریشه دندان شیری
آیا دندان شیری ریشه دارد؟

ریشه دندان شیری !!! یکی از باورهای عمومی نادرست درباره دندان‌های‌ شیری این است که این دندان‌ها ریشه ندارند. زیرا وقتی دندان شیری می‌افتد فقط تاج دندان مشاهده می‌شود و

More
unnamed (1)
چند خمیر دندان طبیعی

چند خمیر دندان طبیعی حتما شما هم از اهمیت تمیزی دندان مطلع هستید. اگر از دندان ها به طور مرتب مراقبت نکنید دندان به مرور زمان ضعیف خواهد شد و

More
en_USEnglish