ایمپلنتولوژیست کیست و چه وظایفی دارد؟

اوردنچر چیست

فهرست مطالب

ایمپلنتولوژیست، دندانپزشکی است که به صورت تخصصی در زمینه کاشت ایمپلنت های دندانی فعالیت می کند. ایمپلنتولوژیست با استفاده از دانش و مهارت های خود، برای جایگزینی دندان های از دست رفته یا آسیب دیده از ایمپلنت های تیتانیومی استفاده می کند که به استخوان فک جوش می خورند.

وظایف اصلی ایمپلنتولوژیست شامل ارزیابی وضعیت دندان ها و استخوان فک بیمار، برنامه ریزی برای کاشت ایمپلنت، انجام جراحی های لازم برای کاشت ایمپلنت و نظارت بر روند بهبود و جوش خوردن ایمپلنت به فک است.

ایمپلنتولوژیست ها باید مشکلات احتمالی پس از جراحی مانند عفونت ها یا شکستگی های ایمپلنت را تشخیص داده و درمان کنند. آنها نه تنها باید دقت بالا در جراحی داشته باشند، بلکه باید با بیماران خود ارتباط موثری برقرار کنند و راهنمایی های لازم برای نگهداری و مراقبت های بعد از کاشت ایمپلنت را به بیماران ارائه دهند تا ایمپلنت به خوبی عمل کند و دوام طولانی تری داشته باشد.

وظایف متخصص ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنتولوژیست یا متخصص ایمپلنت دندان همانطور که از نامش می توان حدس زد، تخصص ویژه ای در کاشت دندان دارد که یک جورهایی پروتز دندان نیز محسوب می شود. متخصص ایمپلنت معمولا یک سری وظایف را بر عهده دارد که در کلینیک ها زمانی که شما برای انجام آنها مراجعه می کنید؛ شما را به ایمپلنتولوژیست ارجاع می دهند.

  • انجام انواع پروتزهای دندانی ثابت و متحرک با روکش های مختلف
  • انواع مختلف درمان های ایمپلنت برای سنین مختلف
  • انجام اوردنچر های مختلف
  • اجرای پروتزهای پیچیده فک و دندان
  • درمان کردن دردهای مفاصل گیجگاهی و درمان صدا دادن مفصل گیجگاه
  • درمان دندان قروچه و ساخت نایت گارد و …

چرا باید به متخصص ایمپلنت مراجعه کنیم؟

گاهی مشکلاتی که برای دندان ها به وجود می آید، نیاز به درمان تخصصی دارد. از آنجا که هزینه دندانپزشکی نیز کم نیست بهتر آن را جایی صرف کنید که مطمئن باشید درمانتان به درستی انجام می شود.

چه برای خودتان چه برای کوکانتان توصیه می شود که برای مشکلاتی که درمان تخصصی نیاز دارند، نزد یک متخصص مراجعه کنید. کلینیک دندانپزشکی اطفال دکتر ساره نادعلی زاده در این زمینه خدمات فوق تخصصی به شما ارائه می کند. اگر بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان غرب تهران را می خواهید با شماره تلفن های داخل سایت ما تماس حاصل نمایید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

بیشتر بخوانید
بیماری های دهان و دندان
سن در امدن دندان عقل

سن در آمدن دندان عقل   به آخرین دندان درانتهای فک دندان عقل می گویند که معمولا در سن ۱۸ تا ۲۵ سال رویش می کند البته ممکن است در

More
f0cede61-84c8-44a5-8c3c-c4d055a5f8cf
عوارض و پیشگیری از دندان قروچه

عوارض و پیشگیری از دندان قروچه دندان قروچه و یا بروکسیم عملی است که بعضی از افراد به دلیل فشار عصبی، عادت، درد دندان و… انجام می دهند. ممکن است

More
دندان دائمی
دندان دائمی

دندان دائمی همانطور که می دانید رویش دندان های همه افراد در کودکی برای اولین بار دندان شیری بوده و پس از دوره ای دندان لق شده و باید با

More
en_USEnglish