عصب کشی ناموفق دندان

عصب کشی ناموفق دندان

فهرست مطالب

برخی اوقات پیش می آید که عصب کشی دندان در کودکان و نوجوانان با شکست مواجه می شود که اصطلاحا به آن عصب کشی ناموفق دندان گفته می شود. معمولا علائم عصب کشی ناموفق در افراد (چه کودک چه بزرگ) بعد از مدتی پدیدار می شود و سبب درد زیاد و عفونت دندان می شود.

در حالت عادی بعد از گذشت یک هفته دندان عصب کسی شده نباید درد و تورم داشته باشد. اگر بعد از گذشت یک هفته همچنان در لثه کودک خود تورم و قرمزی مشاهده کردید و کودک از درد شکایت کرد، بهتر است که به دندانپزشک اطفال مراجعه کنید. دکتر ساره نادعلی زاده به عنوان بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان غرب تهران در خدمت شماست تا درمان مشکلان عصب کشی ناموفق و درمان ریشه را برایتان انجام دهد.

علت درد و تورم بعد از عصب کشی دندان چیست؟

در ادامه دلایل درد و تورم بعد از عصب کشی دندان را برایتان شرح داده ایم.

وجود کانال های اضافی یا فرعی در دندان

بعضی وقت ها مجرای ریشه دندان در بعضی ها منشعب می شود که ممکن است شناسایی آن برای دندانپزشک کار آسانی نباشد یا دسترسی به آن سخت باشد که آنها را از دید پنهان کند. به همین دلیل این مجاری ممکن است به شکل صحیحی درمان نشوند و مورد غفلت قرار بگیرند.

نادیده گرفتن مجراهای ریشه

برخی اوقات تمامی مجاری ریشه در عکس OPG بیمار مشخص نمی شود و دندانپزشک مجاری دور از دسترس را پیش بینی نکرده است. در این شرایط ممکن است برخی کانال ها از درمان جا بمانند و مشکلات آنها حل نشده باقی بماند.

ترک داشتن دندان ها

برخی وقت ها علت عصب کشی ناموفق دندان وجود ترک هایی است که در دندان به وجود می آید. این ترک ها محل تجمع باکتری های شده و به ریشه راه می یابند. متاسفانه ترک های دندان را نمی توان مانند ریشه تمیز کرده و مهر و موم کرد. به همین دلیل هم منشا مشکلات زیادی در دراز مدت می شود.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

بیشتر بخوانید
عوارض بیهوشی در دندانپزشکی کودکان
عوارض بیهوشی در دندانپزشکی کودکان

آیا می دانید عوارض بیهوشی در دندانپزشکی کودکان چیست؟ اثری که دارو بیهوشی بر کودکان دارد، چقدر است ؟ باید بدانید که بیهوشی برای کودکان عوارضی را به همراه دارد.

More
Feature-image-3
Effect of casein-amorphous on enamel of permanent teeth

Published online 2021 Mar 17. PMCID: PMC8174458 PMID: ۳۴۱۰۴۳۶۷ Effect of casein-phosphopeptide amorphous calcium phosphate and fluoride with/without erbium, chromium-doped yttrium, scandium, gallium, and garnet laser irradiation on enamel microhardness of permanent

More
لق شدن دندان دائمی کودکان
لق شدن دندان دائمی کودکان

علت لق شدن دندان دائمی کودکان و درمان آن کودکان ابتدا دندان‌های شیری خود را از دست می‌دهند. بعد از افتادن دندان‌های شیری، دندان‌های دائمی جایگزین آن‌ها خواهند شد. مراقبت

More
سرطان لثه در کودکان
علائم سرطان لثه در کودکان

شاید فکر کنید که سرطان های دهان و دندان در کودکان وجود ندارد، اما باید بدانید که متاسفانه این بیماری ها سن و سال نمی شناسند و در هر برهه

More
en_USEnglish