چرا دندان بی حس نمیشود

علت بی حس نشدن دندان

فهرست مطالب

حساسیت در عصب های دندان کودکان در حالت عادی بسیار زیاد است و تقریبا انجام هرگونه درمانی بدون انجام بی حسی دندانی روی آنها غیرممکن است. کودکان نیز به نسبت بزرگسالان حساسیت بیشتری در برابر دردهای ناشی از عملیات دندانپزشکی را دارند. از این رو عدم بی حس شدن دندان در آنها می‌تواند روند امور دندانپزشکی را با مشکل مواجه کند. در این علت بی حس نشدن دندان کودکان را مورد بررسی قرار می‌دهیم و توصیه می‌کنیم برای درمان دندان های کودک خود بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان غرب تهران را انتخاب کنید.

دلایل بی حس نشدن دندان ها در کودکان

بی حس شدن دندان ها غالبا به صورت موضعی توسط دندانپزشک انجام می شود که در کودکانی که با پزشک همکاری دارند هم به همین روال انجام می شود. اما در برخی موارد ممکن از بازدهی لازم را نداشته باشد و کودک بی حس نشود. علت بی حس نشدن دندان کودکان می تواند به چند دلیل مختلف رخ دهد که مشکلاتی را نیز برای کودک به همراه داشته باشد.

  1. تزریق در جای اشتباه

یکی از دلایل بی حس نشدن دندان ها در کودکان به ناشی بودن دندانپزشک برمی گردد. مواد بیحسی باید در جایی تزریق شود که محل دندان پوسیده ای که تحت درمان قرار گرفته را تحت پوشش قرار دهد. چراکه ماده بی حس کننده تنها در محدوده‌ی خاصی اعمال شده و همان محدوده را نیز بی حس می کند. نزدیک ترین محل برای تزریق ماده بی حسی مکانی نزدیک به دندان پوسیده است.

علت بی حس نشدن دندان کودکان

۲. تزریق با سرعت اشتباه

گاهی اوقات علت بی حس نشدن دندان کودکان به دلیل سرعت بالای تزریق ماده بی حسی است. این ماده ها به گونه ای ساخته شده اند که باید به آرامی و با سرعتی پایین به لثه تزریق شوند. اگر سرعت تزریق بالا باشد ممکن است دچار افت اثرگذاری شده و بی حسی مورد نیاز را ایجاد نکند.

۳. عفونت در محل تزریق

یکی دیگر از عللی که ممکن است باعث بی حس نشدن دندان در کودکان شود وجود عفونت در محل تزریق و ریشه دندان است. عفونتی که در ریشه دندان یا محل تزریق وجود دارد باعث به وجود آمدن خاصیت اسیدی شده و مانع اثر بخشی ماده بی حس کننده می گردد. از این روست که دندانپزشکان قبل از هر اقدامی عفونت دندان های پوسیده را مورد بررسی و درمان قرار می‌دهند.

توجه! اگر ساکن منطقه غرب تهران هستید و برای دندان های کودک و نوجوان خود به دنبال ارتودنتیست حاذق می گردید می توانید از بهترین متخصص ارتودنسی کودکان غرب تهران کمک بگیرید.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

بیشتر بخوانید
Feature-image-3
Effect of casein-amorphous on enamel of permanent teeth

Published online 2021 Mar 17. PMCID: PMC8174458 PMID: ۳۴۱۰۴۳۶۷ Effect of casein-phosphopeptide amorphous calcium phosphate and fluoride with/without erbium, chromium-doped yttrium, scandium, gallium, and garnet laser irradiation on enamel microhardness of permanent

More
en_USEnglish