علت دیر دندان درآوردن نوزاد چیست؟

علت دیر دندان درآوردن نوزاد چیست؟- دکتر ساره نادعلی زاده

فهرست مطالب

علت دیر دندان درآوردن نوزاد ممکن است به دلایل گوناگونی باشد که روند رشد دندان ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. یکی از مهمترین مواردی که می توان برای رشد دندان های کودکان و نوزادان به آن اشاره کرد تغدیه است.

البته تغدیه کودک تنها دلیلی نیست که باعث شود نوزاد دیر دندان دربیاورد و باید به موارد دیگری نیز توجه داشت که بهتر است زیر نظر دندانپزشک مورد بررسی قرار بگیرد. در ادامه مواردی که میتوانند علت دیر دندان درآوردن نوزادان باشند را نام می‌ بریم.

اما قبل از آن بهتر است بدانید که تخصص و مهارت دندانپزشک عامل مهمی است که در انتخاب یک دندانپزشک اطفال باید در نظر بگیرید. از این رو می‌توانید از تجربه بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان غرب تهران استفاده کنید.

  • ژنتیک: ژنتیک به عنوان یک عامل مهم در رشد دندان ها و جنس دندان های نوزادان و کودکان مورد بررسی قرار می گیرد.
  • ضخامت لثه: یکی دیگر از عواملی که ممکن است باعث شود که نوزاد دیر دندان در بیاورد ضخیم بودن لثه کودکیا فیبروز است.
  • سندروم: انواع سندروم ها در نوزادانی که از وقت دندان درآوردن آنها زیاد گذشته است باید مورد توجه و بررسی پزشک قرار بگیرد.
  • هورمون ها: شاید برایتان جالب باشد که بدانید، تولید نشدن به اندازه هورمون تیروئید و هیپوفیز می تواند باعث در رشد دندان های کودکان و نمودار رشد کلی نوزادان اثر بگذارد.

علت دیر دندان درآوردن کودک- دکتر ساره نادعلیزاده

  • تولد نارس یا وزن کم: این مورد همیشه صادق نیست و لی به هرحال باید به عنوان عاملی موثر در رشد کودکان و نوزادان در نظر گرفته شود. زمانی می گوییم تولد نارس اتفاق افتاده که کودک قبل از 37 هفته به دنیا آمده باشد. باید این موضوع را در نظر داشته باشید که کودکان نارس بیشتر از کودکان معمولی در معرض خطر رشد دیرهنگام قرار دارند.

کودک چه زمانی باید دندان دربیاورد؟

علائم درآوردن دندان در کودکان اغلب از شش ماهگی شروع شده و فرآیند جوانه زدن دندان ها شروع می‌شود. یعنی زمانی که کودک به هفت ماهگی میرسد دندان های لثه پایین قسمت جلو درآمده است. دو دندان بالایی کودک نیز باید در حالت نرمال تا 11 ماهگی درآمده باشد و کودک 4 دندان داشته باشد.

فرآیند رشد دندان ها بعد از آن به فاصله هر 4 ماه رخ می دهد و چهار دندان به دندان های کودک اضافه می شود تا 27 هفتگی رشد مجموعه دندان های شیری کامل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید
ژنژیویت چیست؟

ژنژیویت یک نوع بیماری دهانی است که به علت تجمع پلاک باکتریایی روی دندان‌ ها و در ناحیه لثه به وجود می‌ آید. پلاک‌ ها، لایه‌ های نازکی از باکتری‌

ادامه مطلب »
fa_IRPersian